Lions Nørre RangstrupForsideClubbenAktiviteterFotogalleriKontakterLinksPresseomtale
  Historik   Medlemmer   Medl. numre   Bestyrelse   Udvalg   Udvalgs-sammensætning   Årets program   Forkortelser m.m   Clubbens ejendele   
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Siden er sidst opdateret 24-02-2020


>> Læs mereKlik her for besge Nextwave
Hvem er vi?
Vi er p.t. 27 mænd, der normalt mødes 1 gang om måneden. Nogen steder har man rene pigeclubber, f. eks. findes der en sådan i Haderslev.
Vi er i alderen fra midt i trediverne til først i halvfjerserne. Derfor er vi altid opmærksom på at få nye medlemmer - meget gerne fra den "unge" ende.
Nogen tror at Lions er en loge med hemmelige ritualer og specielle optagelsesregler. Sådan er det IKKE. I princippet kan alle optages, men vi vil gerne sikre os, at nye medlemmer passer ind i den eksisterende flok af medlemmer, samt at vi kan trives sammen. Derfor kan man ikke blot melde sig ind, men man er altid meget velkommen til at vise sin interesse over for een af clubbens medlemmer eller via kontaktmulighederne angivet på disse sider.
Vi vil efterfølgende vurdere henvendelsen og evt. tage en samtale med interessenten om os selv. I vore overvejelser om optagelse vil indgå din alder, hvor mange vi er i forvejen, hvor mange vi ønsker at optage ad gangen o.lign.
Inden en endelig optagelse (chartring) vil du få mulighed for at deltage i vore møder, for at du også kan skabe dig et indtryk af, hvorledes vi fungerer.
Clubmøderne indledes normalt med "Dagens ret" på Agerskov Kro - med mindre vi er på et virksomhedsbesøg. Dernæst kan der være et eller andet foredrag, en orientering fra clubbens bestyrelse samt de forskellige udvalg.
Udvalgene er af væsentlig betydning. Du kan andet steds se, hvilke der er nedsat. Aktivitetsudvalget er det udvalg, der primært står med ansvaret for at etablere de aktiviteter, der skal skaffe clubben indtægter til en række forskellige velgørende formål.
 

Primært er vi samlet for at kunne give humanitær støtte. Men vi skal altid have for øje at have en club, hvor vi fungerer socialt godt sammen. Passer vi ikke sammen, møder folk ikke op til clubmøderne. Møder folk ikke op bliver den praktiske arbejdsindsats reduceret, dermed også indtægterne, dermed også den humanitære hjælp.

 

Det er derfor vigtigt at vi fungerer sammen i et fællesskab.

 

En verdensomspændende organisation
Alle medlemslande er repræsenteret med deres flag ved vore møder.
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark