Lions Nørre RangstrupForsideClubbenAktiviteterFotogalleriKontakterLinksPresseomtale
  Indtægter   Donationer   Ferieboliger   Lions Quest   
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Siden er sidst opdateret 24-02-2020


>> Læs mereKlik her for besge Nextwave

Lions opererer med 2 former for pengekasser.

Clubkassen:

Som medlem af en club indbetaler man et kontingent, der skal dække clubbens administrative udgifter. Alle former for driftsudgifter til f.eks Lions International, den nationale organisation, clubbens egne udgifter i form af porto, kørselsudgifter o.s.v. betales således udelukkende af medlemmerne. Kassen revideres i forbindelse med den årlige generalforsamling og holdes skarpt adskilt fra indtægter og udgifter som vedrører det humanitære arbejde.

Aktivitetskassen:

Aktivitetskassen udviser regnskaber for aktiviteter, clubben afholder med det formål at indbringe et overskud. Naturligvis vil der som regel være udgifter forbundet hermed, men samtidig skulle indtægterne gerne være større. F.eks. vil en messe både udvise udgifter til halleje, annoncering, udsmykning, opsætning af udstillingsstande,betaling af artister m.v. men samtidig er der en række indtægter i form af udlejning af stadepladser og entré.

Det opståede overskud går herefter ubeskåret, d.v.s. 100 %, til velgørende formål. Det kan være lokalt/regionalt, nationalt eller internationalt.

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark