Lions Nørre RangstrupForsideClubbenAktiviteterFotogalleriKontakterLinksPresseomtale
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Siden er sidst opdateret 24-02-2020


>> Læs mereKlik her for besge Nextwave
Et program for folkeskolens yngre elever

Holdning & Handling

 

- et undervisningsmateriale til folkeskolen, dens lærere og elever

 

 

Lions Quest er i Danmark navnet på tre holdningsbearbejdende undervisningsprogrammer beregnet til folkeskolens indskolingsklasser, klasse- årgang 0 - 3, hvor materialet hedder "DIG OG MIG OG QVIK, og for 4.- 6. klasse med en overskrift "HVEM ER DU", mens "DU OG DE ANDRE" er for 7.- 9. klasse. Til undervisningen er der tilknyttet bogen "ENERGISTEN", som indeholder energilege og andre gode samarbejdsaktiviteter til alle aldre.

 

Quest betyder "søgen", og i Lions Quest programmet vil det kunne oversættes til "søgen efter livskvalitet". Dette konkretiseres i programmet gennem emner, som for eksempel: Forhold til kammerater og familie, Det at tage beslutninger og sætte sig mål for sit liv og forebyggelse af narko- og alkoholmisbrug m.m.

Lions Club Nørre-Rangstrup har tidligere år finianseret kurser for et antal lærere fra flere af skolerne i vores geografiske område.

Et kursus, som dækker alle klassetrin varer 3 dage. Skolen "betaler" lærernes tid og løn, Lions betaler kurset. Det er også mulighed for at deltage i et af modulerne.

Er du interesseret i at høre nærmere om Lions Quest`s lærermateriale eller at komme på et lærerkursus, så kontakt os, og vi vil give dig en nærmere information. Eller se hjemmesiden på http://www.holdningoghandling.dk/

 Retur til Donationer
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark