Lions Nørre RangstrupForsideClubbenAktiviteterFotogalleriKontakterLinksPresseomtale
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Siden er sidst opdateret 24-02-2020


>> Læs mereKlik her for besge Nextwave

7 ferieboliger på Årø og ved Henne.

Ved hjælp af overskuddet fra 27 syd- og sønderjyske Lions-clubbers Julelotteri - i samarbejde med JydskeVestkysten - har Lions opført 3 feriehuse på Aarø og 4 feriehuse ved Henne Strand.

Lions Club Nørre-Rangstrup formidler GRATIS udlån af feriehusene på Aarø og ved Henne Strand under de særlige forudsætninger, at der er tale om handicap, sygdom, modgang i tilværelsen, pensionister eller lignende, samt at ansøgerne er bosat i et af de 27 Lions-clubbers geografiske områder.

De 27 Lions-clubber kan i løbet af sæsonen disponere over hvert hus i 1 uge, hvorfor ikke alle ønsker kan opfyldes.

 

Aarøhusene

Udlejningsperiode: Lejlighederne stilles til rådighed for en uge af gangen - lørdag til lørdag. Strøm til lys er gratis, mens der skal betales for forbrug af strøm til komfur og opvarmning. Færgebillet til Aarø sker ligeledes for egen regning.

Sengepladser på Aarø - A og B-huset: Soveværelse: 2 hospitalssenge. Kammer: 2 hospitalssenge. Stue: dobbelt sovesofa. Der er handicap-badeværelse i husene.

Sengepladser på Aarø - C-huset: Soveværelse: 2 hospitalssenge og briks. Stue: dobbelt sovesofa. Der er handicapbadeværelse i huset.

 

Ferieboligerne ved Henne Strand.

Indretning: De 4 ferieboliger er ens indrettet med kombineret stue og køkken. I stuen er fladskærms-TV, stereoanlæg og brændeovn. Køkkenet er udstyret med det mest nødvendige til almindelig madlavning.
Der er 2 værelser, hver med 2 enkeltsenge hvoraf den ene er en hospitalsseng. Der er rullemadras, dynetæppe og hovedpude til hver seng. Der er liftskinne i loftet i det værelse, hvor hospitalssengen står. Den transportable lift er i lejlighed 1.
Der er et stort handicapvenligt badeværelse/toilet og en sauna.
Der hører 2 terrasser til hver lejlighed. En mod havet - på den er der havemøbler og en fast bænk. En på modsatte side af huset - på den er der fast grillbord og fast bænk.

Udlånsperiode: Boligerne stilles til rådighed for en uge af gangen. Indflytning fra lørdag mellem kl. 10 og kl. 12. Udflytning den efterfølgende lørdag inden kl. 10.

Husdyr: Husdyr må ikke medbringes. Blinde med førerhund kan - efter særlig tilladelse - tildeles en feriebolig (Kontakt Lions Club Varde).

Rygning: Mennesker med allergi skal også kunne anvende boligerne. Derfor er RYGNING FORBUDT. Rygning foregår udenfor.

Telefon: Der er ikke telefon i boligerne. Medbringer man ikke mobiltelefon, henvises til telefonboksen på den store P-plads lige neden for boligerne.

EL-forsyning: Lys er altid tilsluttet. Øvrig strøm (komfor, varme, sauna, varmt vand) betales af beboeren med 10-krones mønter i måleren i entréen. Brugsanvisning findes ved måleren. Det er ikke tilladt at medbringe varmeapparater eller blæsere.

Beboerne skal medbringe:

  • Sengelinned og sengetøj til evt. opredning på sovesofaen i stuen.
  • Evt. ekstra tæpper samt nødvendigt, personligt handicapudstyr (segl til lift, vådliggerunderlag osv.)
  • Viskestykker, håndklæder, karklude, gulvklude, toiletpapir og køkkenruller.
  • Rengøringsmidler til: Opvask, gulvvask og badeværelse.

Rengøring: Boligerne skal afleveres i rengjort stand (som de blev modtaget). Slutrengøring kan bestilles hos boligernes faste rengøringshjælp (nummer på opslagstavlen) og betales direkte til denne.

Kørselsvejledning: Følg vej nr. 465 gennem Henne Stationsby helt til Henne Strand. Fortsæt lige ud gennem byen indtil den store P-plads med udsigt over Vesterhavet. Vend ryggen til havet - og man vil se boligerne som på billedet herover. Der er 4 P-pladser reserveret beboerne i Lions boligerne. 2 helt oppe ved boligerne og 2 lige neden for boligerne.

Retur til Donationer
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark